Echipa constituită la nivelul UAT-Luizi Călugăra

Vă informam că la nivelul UAT-Luizi Calugara, funcționează o echipă formată din angajații primăriei care se ocupă cu identificarea persoanelor vârstnice peste 65 ani, fără aparținători, sau persoanelor aflate în izolare la domiciliu sau carantină de pe raza comunei Luizi Calugara, în vederea stabilirii nevoilor igienico-sanitare, medicale, alimentare și de asistența socială și acordării sprijinului prin efectuarea cumpărăturilor strict necesare (medicamente, alimente, produse igienico-sanitare), pe aceasta perioadă.
Echipa constituită va asigura persoanelor mai sus menționate, în baza listelor stabilite, sprijinul la efectuarea cumpărăturilor contracost – strictul necesar (medicamente, alimente, produse igienico-sanitare) sau alte situatii neprevazute.

Relatii la tel. 0234/218011 .

Vă rugăm să ne înstiințați și cu privire la aparația unor astfel de cazuri, în situația în care echipa noastră nu reușește să le identifice în totalitate.
Totodată vă atragem atenția sa folositi numarul de telefon doar pentru situațiile care, chiar necesită ajutorul acestei echipe.
În speranța unei colaborări eficiente, vă mulțumim!